Online advies

SOMS IS HET VOLDOENDE OM ELKAAR ONLINE TE ONTMOETEN EN ZO EEN VERSCHIL TE MAKEN VOOR JOU EN JE HOND

Je kan kiezen voor een geheel vrijblijvend half uurtje waarin je al jouw vragen kan stellen. Dit doen we telefonisch of via videocall.
Ik geef je steeds zoveel mogelijk informatie mee waarmee jij aan de slag kan.

Boek hieronder alvast jouw afspraak!

Dankzij de nieuwe technologie kan ik ook vanop afstand met Healy gaan uitmeten wat jouw kameraad precies nodig heeft. 

Healy is een bioresonantiescan die ons heel wat kan vertellen over de fysieke en emotionele toestand van ons als mens, maar ook over onze dieren kan het ons heel wat informatie verschaffen.

Healy werkt met het informatieveld, waardoor het mogelijk is om dit op afstand te gaan inzetten. Het is belangrijk om de eerste keer samen met je hond langs te komen op consultatie bij TibeLo, waarbij we dan een intake gesprek doen en de eerste uitmeting doen met Healy. Zo kan ik deze manier van werken toelichten, kan jij ook al jouw vragen stellen en kunnen we nadien online de opvolging verder zetten. Het is belangrijk om vaker een sessie te doen, omdat een éénmalige sessie met frequentietherapie, net zoals bij andere ondersteuning, niet voldoende is. Regelmatige ondersteuning met frequenties via Healy of het gebruik van andere energetische ondersteuning door bloesemremedies, etherische olie, Schüssler celzouten, natuurlijke ondersteuning etc. is nodig voor een optimaal resultaat.

online/telefonisch vragenuurtje

Waarom kiezen voor een online of telefonisch vragen(half)uurtje?

  • Je hebt enkele vragen over het gedrag van je hond en je wil graag even afstemmen. 
  • Jouw hond voelt zich niet zo lekker.  Je wil graag advies over hoe jij jouw hond op een eenvoudige manier zou kunnen helpen. Soms kan je met simpele middeltjes jouw hond onmiddellijk beter doen voelen.
    Let wel, vaak is het wel nodig om een afspraak te maken en diepgaander te gaan kijken waar precies het probleem zit en hoe we dit best kunnen aanpakken. Boek dan hier jouw afspraak.
  • Je probeert jouw hond gedrag aan te leren, maar je loopt vast in een bepaalde fase. Je wil graag even aftoetsen en kijken hoe het komt dat je vastloopt en ontvangt de tips en tricks die jij nodig hebt om verder te kunnen. 
adult beagle walking on grass field

mijn hond in balans
opvolging

Jij hebt al een keertje kennisgemaakt met Healy en hebt de nodige adviezen en eventueel producten meegekregen.

  • Je wil graag na enkele weken/maanden vrijblijvend nogmaals zo’n uitlezing doen en samen bespreken.
  • We gaan uitzoeken wat er voor jouw hond op dat moment nodig is aan Bachbloesems, Schüssler zouten en/of vitaminen en mineralen.
  • Ik doe dan vanop afstand vlak voor onze afspraak een nieuwe uitmeting met Healy en we bespreken samen de uitkomst ervan. Van daaruit stel ik dan een nieuwe bloesemmix of potje celzouten voor, geheel op maat. 
  • Verder kunnen ook andere vormen van ondersteuning zoals etherische oliën, natuurlijke supplementen en andere producten via de TibeLo shop aangekocht worden.

Opgelet! Het advies van TibeLo vervangt op geen enkele wijze het advies van een dierenarts. Bij twijfel over de gezondheid van jouw dier, raadpleeg dan altijd een dierenarts.