Jij wil weten wat je maatje nodig heeft om 'blij in je lijf' te zijn!

Jij voelt dat het niet gaat om gedrag maar om iets diepgaanders.
Het gedrag dat je ziet is het gevolg van...

Waar komt gedrag vandaan?

Het gedrag van een hond wordt bepaald door heel wat verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld zijn fysieke toestand, het gedrag dat hij aangeleerd kreeg, eventuele opgelopen trauma’s, zijn genetische lijn, de omgevingsfactoren, de voeding die hij krijgt…
Noem maar op!

Meer dan training

Daarom is het dus belangrijk om veel ruimer te gaan kijken dan het gedrag zelf. Enkel met training behalen we nu eenmaal niet altijd de gewenste resultaten.
Een hond die in de basis niet in balans is, kán ook niet ‘normaal’ functioneren. We hebben dieper te gaan kijken om de hond écht te helpen.

Balans

TibeLo gaat voor een holistische aanpak, we gaan dus op meerdere niveaus werken: biochemisch, emotioneel en fysiek. 

Met het inzetten van kinesiologie (spiertesten) en de nieuwste technologie, de bioresonantiescan Healy, kunnen we gaan achterhalen wat jouw hond nu (ja, echt op dit moment!) precies nodig heeft.

Aangevuld met voedingsadvies, afgestemde etherische oliën en tips om massage in te gaan zetten, gaan we ervoor zorgen dat jouw kameraad zich weer lekker voelt. We brengen jouw hond weer meer in balans, zodat dit ook op jou en jouw gezin een impact zal hebben. 

* In deze prijs zijn de natuurlijke producten niet inbegrepen. 

Opgelet! Het advies van TibeLo vervangt op geen enkele wijze het advies van een dierenarts. Bij twijfel over de gezondheid van jouw dier, raadpleeg dan altijd een dierenarts. 

Aan de slag met etherische oliën
Wist je dat geur het snelst onze hersenen bereikt? Met andere woorden: met geur kan je heel snel impact hebben op onze emotie en gedrag.
In balans met Schüsslerzouten
De zouten volgens dr. Schüssler versterken het zelfgenezen vermogen van mens en dier, jong en oud, zowel fysiek als psychisch.
Helende frequenties
Dit kleine apparaatje kan ons vertellen wat er zich op fysiek, biochemisch en emotioneel niveau in ons lichaam of dat van onze dieren afspeelt. Het maakt niet alleen een uitlezing, maar het kan ook ingezet worden voor een behandeling op maat.
Previous
Next

Healy frequenties

Elke cel in je lichaam heeft een frequentie of trilling. Door allerlei oorzaken kunnen de frequenties veranderen, bijvoorbeeld omdat je een ongeluk krijgt, je een zware (werk)dag achter de rug hebt, door (emotionele) blokkades in het lichaam, fysieke overbelasting van je lichaam, burn-out, waardoor je klachten kunt krijgen zoals pijn, vermoeidheid, huidproblemen, slaapproblemen, chronische klachten, klachten aan spieren en/of gewrichten etc. Voor dieren werkt het net zo!

Behandeling op maat

Afhankelijk van wat de uitlezing met de Healy* ons weet te vertellen over de mentale en fysieke toestand van de hond, gaan we bepalen op welke manier we gaan behandelen.

We kunnen enerzijds met de Healy aan de slag met een behandelplan van frequentieprogramma’s die de hond kunnen ondersteunen. Dit kan dankzij deze technologie perfect vanop afstand gebeuren. 

Daarnaast geeft Healy ons de mogelijkheid om verschillende ondersteuningsmiddelen op maat te gaan samenstellen.

Ik hoor je denken… hmmm dat klinkt wel bijzonder interessant ook voor mij. Jazeker! Het is ook voor mensen ontzettend helend om met frequenties aan de slag te gaan. Dus als je voelt dat je hier zelf ook wel meer over wil weten, geef me dan een seintje. Het kan!

* Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

natuurlijke ondersteuning

Bachbloesems

De uitlezing van Healy kan ons exact vertellen welke Bachbloesems jouw hond op dit moment nodig heeft. 

Je krijgt een flesje bloesemmix mee op basis van de persoonlijke uitmeting.

Schüssler celzouten

Het inzetten van celzouten verhelpt veel voorkomende alledaagse kwalen. 

De lichaamseigen celzouten versterken het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Dit werkt net zo helend voor mensen als voor dieren. 

Aminozuren, vitamines & mineralen

Ook naar biochemische balans in het lichaam toe kan Healy ons bijzonder veel inzichten geven. 

Het toestelletje geeft ons een duidelijk beeld van welke tekorten er aangevuld dienen te worden. 

voedingsadvies

Aangepaste voeding
Wist je dat veel lichamelijke klachten, alsook ongewenst gedrag rechtstreeks voortkomen van onaangepaste voeding? Niet elke voeding is geschikt voor elke hond. Weet wat je geeft en weet wat jouw hond nodig heeft. TibeLo helpt jou hierbij met veel plezier.

Aromatherapie - etherische olie

Geur is de snelste weg

Uit wetenschappelijke studies blijkt dat het reukorgaan zowel bij mens als dier de snelste verbinding heeft met centrum in de hersenen waar emoties geregistreerd en verwerkt worden. Daarom is het werken met etherische oliën een zeer geschikte methode om gedrag om te vormen of als ondersteuning bij gedragstherapie.
Denk maar aan:

 • (verlatings)angst,

 • nerveuze, drukke honden

 • algemene stress

Zoveel meer dan een lekker geurtje

Daarnaast kunnen er ook oliën ingezet worden voor het weren van parasieten en insecten. Als ondersteuning bij wondgenezing, jeuk of eczeem. Ter ondersteuning van honden met epilepsie en zeker niet te vergeten ook bij pijnbestrijding.

TCM: een andere benadering

Ik hoor je denken, TCM?

Wat bedoel je?

Wel, TCM staat voor Traditionele Chinese Geneeskunde.

Een heel andere manier om naar gedrag en gezondheid te gaan kijken dan wat wij nu doen.

We gaan hier werken met de Yin en Yang in het lichaam, met de vijf elementen, met de meridianen en bijhorende organen en meridiaanpunten. 

We gaan met andere woorden werken met de levensenergie die door ons lichaam stroomt.  

chinese geneeskunde

acupressuur

Acupressuur biedt positieve oplossingen voor veel voorkomende gedrag- en gezondheid gerelateerde problemen zoals:

 • Versterkt het immuunsysteem

 • Helpt bij verwondingen, blessures

 • Zorgt voor snellere afvoer van afvalstoffen

 • Werkt bij emotionele onbalans

 • Geeft ontspanning

 • Helpt bij afwijkend gedrag tijdens loopsheid

 • Ademhalingsproblemen

 • Gedragsproblemen

 • Nekpijn /Rugpijn/gewrichtspijn

 • Darmklachten

 • Verstuikingen

 • Epilepsie

 • Blaasproblemen

Acupressuur is een eenvoudig toe te passen aanrakingstechniek die gebruik maakt van lichte druk. Het heft blokkades in energiebanen op, zodat de energie weer kan stromen. Dit maakt genezing van een dier mogelijk of voorkomt dat het ziek wordt.