Wandelduetje doen?

Samen Blij aan de Lijn… dat is en blijft het doel!

Mogelijks heb jij het online traject ‘Blij aan de Lijn’ gevolgd.

Dan is een Wandelduetje voor jou een ideale aanvulling op al wat je al meegekregen hebt.

Nu brengen we dit alles in de praktijk.

In duo’s, duo’s die eenzelfde visie hebben, duo’s die openstaan om bij te leren en het anders te gaan doen dan wat ze meestal te horen krijgen. Een Wandelduetje met gelijkgestemden dus.

Concreet: een duetje van 2 duo’s

Dus… hoe zit dat dan precies?

Wel, jij en je maatje vormen een duo en samen met een ander duo gaan we het lopen aan de lijn verfijnen in de praktijk.

 • Kies zelf jouw duetpartner, ontmoet iemand in de community of laat weten met wie jij graag zou samenwerken, dan koppelen wij jullie als duo aan een ander duo dat dezelfde doelstelling heeft: samen blij aan de lijn! Alles kan!Enige vereiste: je volgt het online traject Blij aan de Lijn of je hebt de minicursus TeamWalk aangekocht en doorgenomen. Zo zijn we er zeker van dat we op dezelfde lijn zitten en dat we met dezelfde visie aan de slag kunnen.
 • Tijdens het Wandelduet gaan we 1,5 uur samen aan de slag. Jullie krijgen persoonlijke begeleiding in functie van wat er voor jullie nodig is.
 • Aangezien jullie eenzelfde basis van blij aan de lijn hebben (of op z’n minst de minicursus hebben gevolgd), kunnen we heel gericht gaan samenwerken, de theorie hebben jullie, de praktijk verfijnen we samen. 
 • Na het Wandelduet kunnen jullie dan met de begeleidingstips, de oefeningen, de inzichten van de coachingssessie aan de slag gaan. En zodoende vormen jullie meteen een  team met wie je kan samenwerken. Een duo dat begrijpt hoe te oefenen, met dezelfde visie.
  Dat maakt het werken aan bepaalde uitdagingen natuurlijk veel makkelijker.
 • In de community kan je dan ook verder met andere duo’s gaan afspreken, zodat je veel mogelijkheden krijgt om te gaan oefenen met je maatje.
 • Een Wandelduet met begeleiding kan je uiteraard altijd inplannen op momenten dat je wat extra coaching kan gebruiken! Ik ben er voor jullie!

Breng al je kennis van Blij aan de Lijn in de praktijk tijdens een WANDELDUET

Are you ready?

Wandelduet

 • Plan het moment voor het Wandelduet met coaching in
 • We leggen in samenspraak een locatie vast. Ook deze stemmen we af op de moeilijkheidsgraad van de duo’s
 • Jullie krijgen 1,5 uur persoonlijke coaching met vele tips, oefeningen en alternatieve mogelijkheden op maat
 • In de community kunnen jullie verder verbinden met andere duo’s. Gelijkgestemden met wie je verder kan gaan oefenen. Nieuwe Wandelduetjes vormen. 

Momenteel kan je genieten van de lanceringsprijs van 67€ per duo. 
(afhankelijk van de locatie komt er nog iets bij)

Schrijf je hier in!